2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article



Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak rastgele bir uzmanlık düzlükı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Genel amacı insanların binayı zarar gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal hileır.

Not: Haberde adı sabık şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Test sonucunda eğer kapı matlup sürede dayanıklılık ve bütünlük sağlarsa test izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi bittabi ki baplardır. Bu kapılar 360 ayar ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye uygun halde üretilmeleridir.

Yangın ve ivedili kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu kanat temelı modellerde olağan kapı koluna nazir. 

Bununla müşterek hordaki kriterlere mevla olan yerlerde vahit yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak Yangın Merdiveni Kapısı kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, oranlı fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu baplar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki tahliye nöbetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı olarak birkaç farklı dulda seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yangın kapısı iyi müsaade olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Binanın deruninden horya akıllıca nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık içinlaşılan Yangın Kapısı Fiyatları yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida yapım yazar, montaj ve onarma süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun hileıyoruz.

Report this wiki page